Zgodbe

Lokalni otoki

Obiščite

Popolne destinacije

V turistični industriji Maldivov že desetletja prevladujejo vrhunska letovišča, vendar pa so leta 2009 z dovoljenjem za upravljanje penzionov na lokalnih otokih prinesli revolucijo v turistično industrijo Maldivov.

Lokalno

Otoški turizem Maldivi

Preglejte zbirko najboljših lokalnih otoških turističnih destinacij na Maldivih.

Pogled v lokalni otoški turizem na Maldivih

Imate vprašanje?

V kolikor odgovora na vaše vprašanje na najdete nas kontaktirajte in vam bomo pomagali.

Pogosta vprašanja o lokalnih otokih Maldivi

Test ni ovbezen in ga ne zahtevajo tako letalska družba kot na letališču v Maldivih. Podatek ažuriran 3.11.2022.

Lokalnih otokov na Maldivov je ogromno, vendar najbolj so priljubljeni tisti okrog mandarodnega letališča Male. Če želite iskusiti, kako živijo domačini in ne želite it predaleč od letališča, vam predlagam: Maafushi, Fulidhoo, Thoddoo, Dhigurah, Omadhoo. Tej so tudi meni najleši in od naših strank smo dobili dobre feedbacke. Moram še podaveti, da samo lokalnih otokov potovanja ne organiziramo, ampak samo v kombinaciji z resortom 5 zvezdic.

Na lokalnih otokih živijo tudi domačini. Tu je vsa njihova infrastruktura: trgovine, tržnica, lakarna, šola, verkse insitucije, bari in restavracije. Tega vsega na resortu ni, saj je resort izključno namenjen bivanju turistov. Druga velika razlika je v hrani, ki je na resortih, teh 5 zvezdic mednarodna, medtem ko  je na lokalnih otokih domača. Prevladujejo ribe, riž in veliko tudi indijske hrane. Trejta velika razlika je ta, da na lokalnih otokih je prepovedan alkohol. Na resosrtih seveda ni. to pa zato, ker so Maldivi musloimanska država.

Cene na lokalnih otokih na Maldivih so odvisne od meseca, vrste nastanitve in položaja nastanitve. Vrtijo pa se od 50 do 100 dolarjev na noč za dve osebi. Torej najcenejše je potovati poleti, ko je nizka sezona. Pozimi in seveda med našimi prazniki je tam visoka sezona in tudi na lokalnih otokih bo dražje. Druga postavka je vrsta sobe ali apartmaja. Na splošno velja, večja je soba ali apartma in bližje je morja ali s pogledom nanj, dražje je. Nazadnje pa tudi lokacija hotela ali guest housa: dlje je od glavnega letališča, cenejše je nočitev. Ampak tu moramo upoštevati, da je tudi prevoz med otoki in npr če greste na jug Maldivov, vas lahko polet s letalom stane od 400eur naprej na osebo. 

 

 

SEE Marketing d.o.o.

South East Europe Marketing Spodnje Škofije 13,
6281 Koper Slovenija
SI65437128

Odpiralni časi

Pon - Pet: 10:00 - 20:00

Kontakt Mojimaldivi

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

  Login

  Naslov

  Spodnje Škofije, SI-6281 Koper
  Slovenia

  Telefon

  E-naslov