Zgodbe

Heritance Aarah Resort Maldivi

Heritance Aarah Resort Maldivi

Atol Raa

Cena

Max People

10

45min

12+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Heritance Aarah resort govori o popolni zasebnosti in idealni tropski plaži na rajskem otoku. Odprto decembra 2018 - prvo letovišče luksuzne znamke Aitken Spence Hotels and Resorts iz Šrilanke, Heritance na Maldivih. Heritance Aarah, ki deluje kot prvovrstno all-inclusive letovišče, sestavlja 150 vil, vključno s 26 intimnimi luksuznimi dupleks apartmaji ob oceanu, 56 vil ob sončnem zahodu ob oceanu in 68 vil na kopnem, od vil ob plaži do vil ob plaži, družinskih vil ob plaži in družinskih vil ob plaži z bazenom. Heritance Aarah ponuja nadvodni spa s šestimi sobami za tretmaje, postavljenimi nad laguno, ki ponujajo izbiro razkošnih zdravstvenih in lepotnih tretmajev ter strokovna svetovanja za uravnoteženje telesa in duha. Poleg tega ima resort potapljaški center z licenco PADI, vodne športe, otroški klub, teniško igrišče in popolnoma opremljeno telovadnico.

To sodobni all-inclusive resort s 5 zvezdicami se nahaja na zasebnem otoku v atolu Raa (Atol Severni Maalhosmadulu) in je od mednarodnega letališča Velana v Maleju oddaljen 40 minut vožnje s hidroplanom. Eno najboljših luksuznih letovišč na Maldivih, glavne znamenitosti Aaraha so čudovite bele plaže, kristalno čista turkizna voda in hipnotično morsko življenje na domačem grebenu.

Kar zadeva nastanitev, priporočamo, da bivate tako v združenih družinskih vilah Beach Villas, ki so ogromne, dobro načrtovane, vabljive in vsebujejo vse, kar vi in vaša družina potrebujete za bivanje, kot v luksuzni suiti Uber Ocean Suite, ki je resnično osupljiva.

Kategorije sob v novem letovišču vključujejo 51 vil ob plaži, 10 družinskih vil ob plaži, 10 vil ob plaži z bazenom, 4 vile ob plaži z bazenom, 56 vil ob vodi, 25 luksuznih vil ob vodi in predsedniško suito ob vodi.

Resort je nov zato tukaj ne boste videli stare opreme vil ali zastarelih skupnih prostorov.

Cena

€€€

Oddaljenost od Male

45 min

Vrsta transporta

Seaplane

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login