Zgodbe

Holiday Inn Resort Maldivi

Holiday Inn Resort Maldivi

Atol Male

Cena

Max People

60

45min

10+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Holiday Inn Resort Maldivi (spletna stran) je najbolj dostopno in cenovno ugodno letovišče na Maldivih, ki leži na čudovitem otoku s palmami v atolu South Male. Letovišče, ki ga obkrožajo vrhunska mesta za potapljanje in surfanje, leži 40 km južno od glavnega mednarodnega letališča Velana, do otoka pa je 40-minutni prevoz s hitrim čolnom. 

Obmorsko letovišče ponuja 154 prostorne in sodobne vile, ki se dvigajo nad vodo, ob plaži ali v vrtu, z osupljivimi razgledi na sijoče maldivsko morje in nepozabno plažo, ki obdaja letovišče. Gostje lahko uživajo v soncu med številnimi aktivnostmi, ali iščejo avanturo ali sprostitev; bodisi da se podajo v surfanje po velikih valovih ali se razvajajo s pomirjujočimi tretmaji v Kandooma Spa by COMO Shambhala. Najmlajši gostje se lahko zabavajo v klubu Kandoo Kids, medtem ko raziskujejo zaklade morja s pomočjo PADI certificiranega 5-zvezdičnega potapljaškega centra. Obroki so okusni, bodisi da gre za mednarodno ali lokalno kulinariko.

Holiday Inn Resort Kandooma Maldivi se odlično obnesejo tako za družine kot za goste, ki želijo biti med enako mislečimi in imajo radi zabavo. Letovišče ponuja vse, kar je potrebno za zabavne družinske počitnice z otroki. Ne glede na to, ali so gostje tudi aktivni pustolovci ali pa želijo otroke pustiti, da se sprostijo z brezplačnim potapljanjem, deskanjem, deskanjem na tubi ali veslanjem, v Holiday Inn Resort Kandooma je na voljo široka paleta aktivnosti. Resort ustvarja edinstveno doživetje, ki ostane v spominu vsakogar.

Included/Excluded

Tour Plan

Video

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login