Zgodbe

Lily Beach Resort Maldivi

Lily Beach Resort Maldivi

Atol South Ari

Cena

Max People

60

45min

10+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Zasidran na zasebnem otoku sredi mirnih, kristalno modrih voda Indijskega oceana boste našli eno najbolših All-Inclusive letovišč na Maldivih - Lily Beach Resort Maldivi (spletna stran). Locirano blizu Maléja in le 25 minut stran s hidroplanom. Ponuja premium možnosti hrane in pijače z obsežnim seznamom vin in žganih pijač.

Dom družinam in parom, tudi novoporočencem zagotavljamo izjemno doživetje na medenih tednih, s širokim seznamom aktivnosti na otoku, vključno s potapljanjem, snorklanjem, ribolovom, številnimi športi in prostim časom ter ayurvedskimi tretmaji v Tamara Spa. Usposobljeno 5-zvezdniško osebje bo poskrbelo, da boste uživali v vsakem trenutku.

Prvi vrhunec vašega bivanja bo že samo potavnje s hidroplanom do Lily Beach Resort Maldivi, medtem ko boste občudovali turkizne vode od zgoraj. Predana ekipa rrsorta je na voljo, da vas pozdravi ob prihodu na mednarodno letališče Velana, glavno letališče Maldivov.

Popolno za sproščujoče počitnice, romantičen pobeg ali zabavno družinsko srečanje, različni tipi luksuznih vila vam omogočajo, da izberete svoj najljubši razgled, ko se prebudite. Vile združujejo vse prave sestavine za enkratno doživetje na Maldivih. V vilah so bile uporabljene le najvišje kakovostne materiale, ki se kreativno zlivajo z naravnim okoljem. Raziščite luksuzno, a cenovno dostopno udobje vil in uživajte v vsakem trenutku, ko vas razvajajo kot kralja ali kraljico v Lily Beach Resort & Spa.

Letovišče ponuja kombinacijo vil na plaži z neposrednim dostopom do plaže in odlično oblikovanih vodnih vil z navdušujočo ponudbo, kot je doživetje na steklenem dnu.. Plažne vile vam omogočajo, da v polni meri izkoristite prelepo naravno igrišče, ki je takoj pred vrati. Vile so skrite v bujnem rastlinju, le nekaj korakov stran od blagega Indijskega oceana in le nekaj minut hoje od glavnega letovišča.

Zaradi pristne maldivske gostoljubnosti, ki jo zagotavlja letovišče, boste morda prišli kot tujec, a zagotovo odšli kot prijatelj.

Cena

€€€

Oddaljenost od Male

30 min

Vrsta transporta

Seaplane

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet
Dodaj odgovor

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login