Zgodbe

Waldorf Astoria Resort Maldivi

Waldorf Astoria Resort Maldivi

Atol Ithaafushi

Cena

Max People

10

45min

12+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Očarljivo letovišče Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, ugnezdeno sredi neokrnjenega belega peska in bleščeče kristalno modre vode, vabi. Zgolj 45-minutna vožnja z jahto od mednarodnega letališča Velana vas pripelje v to zatočišče razkošja.

To cenjeno letovišče se ponaša z zbirko 11 uglednih restavracij. To vključuje kulinarične čudeže chefa Dava Pynta z Michelinovo zvezdico, privlačnost Zuma Maldives in ekskluzivno Terro. Terra je tudi dom edinih zasebnih ročno izdelanih jedilnih strokov iz bambusa na Maldivih.

Poleg restavracij vas letovišče ovije v razkošje. Predstavljajte si vrhunsko zdravilišče za pomladitev svojih čutov in revolucionarni aqua wellness center, pionirski koncept na Maldivih, namenjen celostnemu dobremu počutju. Raziskujete lahko ekskluzivni otok, kraljestvo neskončnih možnosti za vse generacije.

Odkrijte 119 razkošno zasnovanih vil na plaži, grebenu in nad vodo, vsako krasi zasebni bazen. Pièce de résistance je Ithaafushi – zasebni otok. To veličastno zatočišče na otoku, ki se razprostira na 32.000 kvadratnih metrih v osrčju Indijskega oceana, sprejme do 24 gostov. Predstavlja dve izvrstno zasnovani vili in rezidenco s štirimi spalnicami, ki zagotavlja intimen prostor za dragocene vezi in praznovanje življenjskih mejnikov s cenjenimi prijatelji.

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi obljublja izjemen in nepozaben pobeg, kjer razkošje najde svoj pravi izraz sredi maldivskega raja.

Cena

€€€€€

Oddaljenost od Male

45 min

Vrsta transporta

Boat

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login