Resort Movenpick je tropsko igrišče za družine med velikonočnimi počitnicami

Resort Movenpick Kuredhivaru Maldivi je objavil vrsto zanimivih dogodkov za veliko noč med 15. in 24. aprilom. Gostje lahko pričakujejo zabavne dejavnosti za vso družino, kot so zumba, joga, poslikava obraza, boj z vodnimi pištolami, kino pod zvezdami, kuharski tečaji, tekmovanje v oblikovanju peščenih skulptur, lov na jajca in številne druge. Družine lahko pobegnejo tudi na oddaljeni otok, ki je le nekaj minut oddaljen od letovišča. Čakajo vas vožnja s kajakom, piknik z žarom, potapljanje po neokrnjeni laguni ali doživetja z vodnim skuterjem.

Čarobna nedelja (17. in 24. april) se bo začela z jogo ob sončnem vzhodu na pomolu v zdravilišču, ki bo ponovno vzpostavila ravnovesje telesa, uma in duše za svež začetek dneva. Pozneje so vsi vabljeni na velikonočni gala zajtrk v ONU Marché, restavraciji na plaži v tržnem slogu z atmosferično bambusovo streho. Med specialitetami na samopostrežnem meniju so jagnječja rebrca z glazuro BBQ, dimljen losos z zavitkom iz palačink, poletni zelenjavni ratatouille, pečena piščančja rulada, v pečici gratinirana maslena riba in drugo. V velikonočni pekarni si bodo gostje lahko privoščili okusno pecivo, kot so kruh z rozinami, tradicionalne žemljice z vročim križem, focaccia s češnjevimi paradižniki, brioš in drugo. Na postaji za sladice bodo na voljo številne okusne sladice, vključno s piškoti z velikonočnim zajcem na vanilijevem snopu, velikonočnimi jajci in čokoladnimi zajci, toplim čokoladnim pudingom, bananinim mandljevim kolačem in orehovi browniji s fudgejem.

Velika noč ni popolna brez velikonočnega zajčka in čokoladnih jajc. Popoldne se pripravite na dejavnost, ki je na velikonočni dan najbolj potrebna za jajca! Ekipa kluba Little Birds Club bo vse najmlajše povabila, da lovijo pisana velikonočna jajca, skrita po plaži. Če boste našli jajce Kuredhivaru, boste prejeli posebno nagrado.

Za ljubitelje zabave in telesne pripravljenosti bo na plaži potekal poseben sklop družinskih iger, med katerim bodo družine lahko pokazale svoje spretnosti in trike ter med dogodkom osvojile odlične nagrade.

Movenpick Resort Kuredhivaru Maldivi se nahaja na atolu Noonu, 45 minut severno od mednarodnega letališča Male. Letovišče s petimi zvezdicami se ponaša z 72 nadvodnimi vilami z bazenom, 30 suitami z bazenom na plaži in tremi rezidencami s spa bazenom na plaži. Sodoben tropski otok združuje udobje in slog, na voljo pa so tudi spa Sun Spa in fitnes klub, otroški klub Little Birds, center za potapljanje in vodne športe ter pet restavracij. Ta zasebni otok je zasnovan kot destinacija za sproščujoče in pomlajevalne pobege, ponuja pa visoko stopnjo zasebnosti in vrsto rekreacijskih zmogljivosti na kraju samem tako za pare kot za družine.