Zgodbe

Movenpick Resort Maldivi

Movenpick Resort Maldivi

Atol Noonu

Price

$121

Duration

Max People

40

Min Age

5+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Mövenpick Resort Maldivi (spletna stran) je pravljično zatočišče v tropskem raju, ki se skriva v neokrnjenem Noonu Atolu.

Otok Kuredhivaru je raj za ljubitelje narave. Naravna lepota otoka, kristalno čista voda, bele peščene plaže in bujna zelena vegetacija ustvarjajo neverjetno mirno in sproščujoče vzdušje. Vse na otoku je bilo premišljeno, z zasnovo letovišča, ki se popolnoma zliva z naravnim okoljem otoka, ki je ekološko ozaveščen.

Luksuzni 5-zvezdični resort je oddaljen 45 minut severno od mednarodnega letališča Male, in je namenjen izključno razvajanju. Uživajte v lastnem zasebnem bazenu v eni od 72 vil nad vodo s čudovitim pogledom na ocean, izberite eno od 30 apartmajev s plažnim bazenom ali pa se razvajajte v eni od treh rezidenc s plažnim spa bazenom.

Restavracije v Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives združujejo okusne kulinarične užitke z osupljivimi razgledi na indijski ocean in ostale oteke Maldivov. Odpravite se na gurmansko doživetje ob morju ali pa si privoščite romantično večerjo ob svečah na plaži in se razvajajte brez konca med sproščenim bivanjem v našem resortu. Vsak popoldan vas čaka 60 minut razvajanja s čokolado, za res okusen in sladek dan na Maldivih.

Če si želite ogledati morsko življenje Maldivov, ponuja družinam prijazen resort različne vodne športne aktivnosti, kot so potapljanje in snorklanje. Sprehodite se po neokrnjenih plažah, čutite mehak pesek pod svojimi nogami ali pa se osvežite v kristalno čistem morju. Za popolno sprostitev poskrbi tudi Sun Spa, kjer si lahko privoščite različne tretmaje, vključno s sejami joge.

Če potujete z otroki, boste v Little Birds Club-u našli raznoliko ponudbo zabavnih dejavnosti za vaše otroke, medtem ko se vi sproščate. Pozorno osebje letovišča je vedno pripravljeno, da prilagodi vaše bivanje vašim posebnim željam, tako da boste doživeli resnično nepozabno in prilagojeno izkušnjo v Mövenpick Resort Maldivi.

Najboljši čas za obisk Mövenpick Resort-a je med novembrom in aprilom, izven obdobja monsunov.

Cena

€€€€

Oddaljenost od Male

45 min

Vrsta transporta

Seaplane

Included/Excluded

Tour Plan

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet
Dodaj odgovor

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login