Zgodbe

Cocoon Resort Maldivi

Cocoon Resort Maldivi

Atol Lhaviyani

Cena

Max People

10

45min

12+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Cocoon Resort Maldivi (spletna stran) predstavlja edinstveno združitev italijanskega oblikovanja najvišjega razreda z neokrnjeno naravno lepoto Maldivov, vse to na čudovitem ozadju azurnega Indijskega oceana. To izjemno letovišče, ki je oddaljeno zgolj pol ure vožnje s hidroplanom od mednarodnega letališča Velana, je uresničitev sanj o ustvarjanju unikatnega 'dizajnerskega' rajnega kotička, ki spretno vključuje prestiž, visoko oblikovalsko estetiko ter izjemno gostoljubnost, vse to na enem osupljivem tropskem otoku. Že prvi pogled na fascinantni otok Ookolhufinolhu, lociran v atolu Lhaviyani, vam bo odvzel dih, saj se boste navdušili nad elegantnostjo Cocoon Resorta.

To izredno rafinirano 5-zvezdično letovišče, ki se zavzema za načelo 'cenovno dostopnega luksuza', je optimalna izbira za raziskovanje in doživljanje Maldivov v vsej njihovi veličastnosti. Cocoon Resort Maldivi je navdahnjen z lahkotnostjo in si prizadeva za osvežitev duha ter pomiritev uma svojih obiskovalcev. S premišljeno uporabo oblikovalskih elementov in dovršeno zasnovanimi prostori, letovišče Cocoon ustvarja okolje harmonije, ki vabi k sprostitvi in raziskovanju naravne lepote Maldivov. Neskončne možnosti se raztezajo od potapljanja v kristalno čistem morju, doživljanja zasebnih plažnih užitkov pa vse do razvajanja v spa centru. Vsak trenutek preživet v Cocoon Resort Maldivi postane dragocen spomin.

Obdani z bujno vegetacijo in kristalno čistim morjem, Cocoon Resort Maldivi nudi edinstveno priložnost za poglobljeno povezavo z naravo ter sproščujoče raziskovanje njene izjemne lepote. Vsak kotiček tega letovišča prinaša novo presenečenje, ki vabi goste k raziskovanju in odkrivanju skritih zakladov.

Resort s ponosom nosi svoje ime in si prizadeva postati ena izmed najprestižnejših destinacij v skupini Maldivov. To izjemno biserje prepleta večno naravno lepoto z modernim oblikovanjem, s poudarkom na izrazu "Cocoon Resort Maldivi" kot središčni točki svoje očarljive zgodbe. Tako ohranja svojo edinstveno zgodovino ter ustvarja privlačno izkušnjo, ki jo določa razkošje in estetika na vsakem koraku, hkrati pa navdušuje z naravno lepoto in brezčasnim čarom Maldivov.

Prvi italijanski designerski resort na Maldivih. Doživite razkošje in očarljivo okolje Maldivov.

Cena

€€

Oddaljenost od Male

45 min

Vrsta transporta

Seaplane

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login