Zgodbe

You & Me Resort Maldivi

You & Me Resort Maldivi

Atol Raa

Price

$0

Duration

Max People

60

Min Age

10+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

You & Me Resort Maldivi (spletna stran), kot vrhunsko zasebno romantično letovišče, ponuja edinstveno doživetje v neokrnjenem rajskem kotičku Maldivov. Nahaja se na atolu Raa, ki ga od domačega letališča Ifuru loči le 20 minut vožnje z gliserjem ali pa doživite slikovito pot s hidroplanom, ki traja 45 minut od mednarodnega letališča Velana. Otok je očarljiv v svoji rustikalni eleganci, zasnovan tako, da zadovolji najzahtevnejše želje parov, mladoporočencev in prijateljev.

You & Me ima 109 sob, od katerih jih je 99 nad vodo, z edinstvenim rustikalnim slogom, ki ga v Maldivih še niste videli.

V vseh naših sobah boste našli ročno izdelano pohištvo iz naravnega lesa, ki odmeva afriške tradicije, ter popolnoma opremljeno kopalnico z luksuznimi izdelki in prefinjenimi detajli.

You & Me Maldivi je ekskluzivno letovišče, namenjeno izključno odraslim, kar zagotavlja mirno okolje za popoln pobeg od vsakdanjega stresa. Otok je kot nalašč za tiste, ki si želijo intimnosti in romantičnega zatočišča v objemu naravnega čudeža Maldivov.

Posebnost tega letovišča sega še dlje s ponudbo podvodne restavracije z blagovno znamko kuharja z Michelinovo zvezdico. Ta edinstvena izkušnja združuje vrhunsko kulinariko z osupljivim podvodnim svetom, kar pomeni nepozabno doživetje za vsakega gosta. S svežimi morskimi sestavinami in izvirnimi okusi bo vsak obrok v tej restavraciji nepozaben trenutek, ki združuje vrhunsko gastronomijo z enkratnim ambientom.

Za tiste, ki si želijo pobega v naravo, You & Me Resort Maldivi predstavlja idealno destinacijo, kjer se lahko prepustijo razvajanju v luksuznem okolju, obdanem z belim peskom, kristalno čistim morjem in tropsko vegetacijo. Vsak trenutek na tem otoku je priložnost za odkrivanje čarobnosti Maldivov in ustvarjanje trajnih spominov na nepozabno bivanje v raju.

Included/Excluded

Tour Plan

Zemljevid

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Dodaj odgovor

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login