Zgodbe

Villa Park Resort Maldivi

Villa Park Resort Maldivi

Atol South Ari

Cena

Max People

40

45min

12+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Villa Park Resort Maldivi (spletna stran), s svojimi čudovitimi azurnimi lagunami in bujnim deževnim gozdom v središču, je očarljiv otok, ki vabi k raziskovanju. Vsak dan ponuja priložnost za pobeg prek izjemnih pustolovščin potapljanja, zabavnih dejavnosti in ekskluzivnih kulinaričnih doživetij.

Nahaja se na atolu South Ari, v bližini morskega zaščitenega območja South Ari (SAMPA), oddaljenega manj kot 20min od letališča Velana z lokalnim letom.

Njihove nastanitve so posebej oblikovane za čaroben in neizbrisen oddih na Maldivih. Ponujajo razkošne bungalove ob plaži z zasebnimi bazeni, vile s čudovitim razgledom na sončni zahod, obdane s tropskim deževnim gozdom, ter nadmorske vile, ki omogočajo panoramski razgled na obzorje.

Restavracije na Villa Park Resortu nudijo tako mednarodno kot avtentično maldivsko kulinariko, ki izkušnjo prehranjevanja dvignejo na popolnoma novo raven. Razvajajte svoje čute z dišečimi in okusnimi kari jedmi, pripravljenimi s svežim morskim ulovom, ujetim tisto jutro. Ali pa se prepustite tradicionalnim orientalskim jedem ob pogledu na ocean, ali še bolje, doživite vrhunsko večerjo v krošnjah dreves v našem gostoljubnem deževnem gozdu, kjer boste deležni unikatnega menija z lokalno pridelanimi sestavinami. Vse te okuse pa dodatno poudarjio z rastlinami iz njihovih ekoloških vrtov na samem otoku. Ob plaži se nahaja restavracija, ki v svoji ponudbi zadovolji vsak okus, od kontinentalnih zajtrkov s sveže pečenimi slaščicami, sadnimi krožniki in sokovi, do lokalno ulovljenih morskih dobrot in tradicionalnih maldivskih karijev. Dnevni meniji se spreminjajo, pri čemer so vedno na voljo tudi jedi za vegetarijance, ljubitelje rib in tiste, ki se izogibajo glutenu.

Posebno prirejene izkušnje so namenjene gostom, ki iščejo zabavo in vključujejo vse, od plavanja z morskimi psi do kulinaričnih doživetij. V tem okolju vlada nenehno vzdušje vzhičenja, kjer se ljubitelji zdravega življenjskega sloga zabavajo v sodobnem fitnes centru in nadomarajo pričakovanja s svojim akvaparkom. Uživajte v pravem divjem vodnem raziskovanju ali pa posadite drevo, osvojite starodavno veščino oblikovanja kokosovih oreščkov ali raziskujte hojo po visečih brveh v džungli. Vsako jutro se prebudite v novo avanturo.

Raziščite skrito pot v gosto džunglo, kjer boste našli zasebne "Kawa" kopeli, k ivas bodo popeljale v nepozabno doživetje naravnega kopanja v popolni osami. Po tem čudovitem razvajanju boste zapustili kraj s čustvi razkošja, svežine in pristne sprostitve.

Obkrožena s spektakularnimi azurnimi lagunami in gosto džunglo v svojem jedru, je Villa Park Resort Maldivi čaroben otok, ki vabi k raziskovanju.

Cena

Oddaljenost od Male

30 min

Vrsta transporta

Boat

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet
Dodaj odgovor

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login