Zgodbe

Furaveri Resort Maldives

Furaveri Resort Maldives

Atol Raa

Cena

Max People

50

45min

12+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Furaveri resort Maldivi (spletna stran) je luksuzno posestvo s petimi zvezdicami, kjer se združujejo spektakularni odprti ocean in mirna laguna, ustvarjajoč idilično kuliso za nepozabno doživetje. To magično posestvo vas popelje na popotovanje skozi čas in naravo, s toplo rumenimi sončnimi zahodi, ki ob plaži ustvarijo pravljične večere, polne čarobnosti. Občutek topline in udobja vas objame, ko se zazibljete v spanec v zavetju dreves, ki obdajajo letovišče.

Otok Furaveri Maldivi ni zgolj kraj za oddih, temveč je prav tako zgodovinsko bogat in napolnjen z zelenjem. Prepletanje naravne lepote z občutkom pripadnosti preteklosti ustvarja posebno vzdušje, ki vabi k raziskovanju vsakega kotička otoka.

V Furaveri resort Maldivi vam je na voljo raznolika izbira udobnih možnosti za bivanje, ki bodo presegla vaša pričakovanja. Na voljo so prostorne vile, ki se raztezajo od vil na vrtu do dvopostljnih  rezidenc. Med vilami na plaži, obdana z neokrnjeno naravo, in vilami vrt, ki vam omogočajo intimen pobeg v naravo, boste našli popolno harmonijo med razkošjem in naravo. Tisti, ki si želijo še več luksuza, lahko uživajo v razkošnih vilah z bazenom Dhoni ali pa se odločijo za prenočevanje v vodnih bungalovih, ki se dvigajo nad kristalno čisto vodo. Za tiste, ki iščejo pravi rajski kotiček, so na voljo tudi rezidence z zasebnim bazenom nad vodo, kjer se lahko potopijo v brezmejno razkošje.

Na voljo so 4 restavracije z mednarodnimi kuhinjami in en 24-urni bar.

Letovišče ponuja PADI center za potapljanje in razne vodne športe. V glavnem bazenu se lahko zabavajo tudi otroci s 2 otroškima bazenoma.

Posebnost je tudi wellness vas, opremljena z modernimi zmogljivostmi in obogatena z antičnim znanjem. Wellness vasica je zasnovana okrog edinstvenega koncepta lokalne vasice in tradicionalne azijske celostne zdravstvene oskrbe, ki bo ustvarila ravnovesje za vaše telo, um in duh. Znašli se boste v umirjenem svetu nežnih vonjav s celovitim nizom zmogljivosti, ki so umeščene v čudovito rustikalno oblikovano notranjost iz lesa in bambusa.

Furaveri resort Maldivi ne ponujajo le osupljivega bivanja, temveč tudi izjemne možnosti za razvedrilo in sprostitev. Z raznovrstnimi restavracijami, spa centrom in številnimi vodnimi aktivnostmi boste vsak trenutek preživeli v neponovljivem užitku. Ne glede na to, ali si želite aktivnih dogodivščin ali popolnega sproščanja, vam Furaveri Maldivi nudijo pravi rajski pobeg, ki združuje naravno lepoto in izjemno udobje.

 

Cena

€€

Oddaljenost od Male

45 min

Vrsta transporta

Seaplane

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login