Zgodbe

Hideaway Resort Maldivi

Hideaway Resort Maldivi

Atol Haa Alif

Cena

Max People

60

45min

10+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Hideaway Resort Maldivi (spletna stran) predstavlja skriti biser, ki se nahaja globoko v severnih Maldivih, točneje na atolu Haa Alifu. To prestižno letovišče s petimi zvezdicami je oddaljeno 50 minut po zraku in 15 minut z hitrim čolnom vožnje od mednarodnega letališča Male. Tukaj boste v absolutnem miru in tišini, saj je ohranjanje zasebnosti in prostora v jedru tega naravnega raja. Hideaway si prizadeva ustvariti okolje, v katerem se lahko drugi sprostijo in uživajo v razkošju in zasebnosti - popolnoma razkošno skrivališče pred vsemi skrbmi zunanjega sveta.

Postavljeno na otočku v obliki polmeseca, to izjemno letovišče omogoča gostom izbiro med zasebnimi vilami ali vilami s svojim osebnim bazenom, kjer se lahko sproščajo in uživajo v udobju, podobnem njihovemu drugemu domu. Vile, ki so postavljene ob plaži ali nad vodo, in stopnja zasebnosti, ki jo nudijo, predstavljajo značilnosti tega prestižnega letovišča, ki se lahko pohvali z nekaterimi največjimi vilami ob obali na Maldivih.

Ljubitelji fine hrane in gurmani bodo navdušeni nad nagrajeno kulinarično izkušnjo, ki je na voljo. Dobro počutje pa je prav tako bistven del celotnega doživetja v Hideaway, saj ponuja božanski  Spa s široko paleto tretmajev za pomladitev in popolno sprostitev.

Ob obilju morskega življenja v okolici tega maldivskega letovišča se odpirajo nepozabne možnosti za snorklanje in potapljanje.

Hideaway je idealno zatočišče na Maldivih, za vse, ki iščejo največ romantike in je eden od najbolj priljubljenih krajev za vse tiste, ki praznujejo medene tedne. Družine so dobrodošle v Hideawayu, saj je na voljo obsežen otroški klub, ki bo mlade popotnike zabaval med njihovim bivanjem.

Zaradi stalnega toplega vremena in obilice sončnih dni vse leto ni slabega časa za obisk resorta. Vendar pa je najboljši čas za obisk med visoko sezono, ki traja od novembra do aprila, in ponuja popolno priložnost, da doživite to otoško rajsko destinacijo v vsej svoji lepoti.

Hideaway Resort Maldivi - kjer se sanje o rajskem dopustu uresničijo.

Cena

€€€€

Oddaljenost od Male

75 min

Vrsta transporta

Seaplane

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet
Dodaj odgovor

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login