Zgodbe

Radisson Blu Resort Maldivi

Radisson Blu Resort Maldivi

Atol South Ari

Price

$160

Duration

Max People

20

Min Age

12+

Reviews

No reviews yet

Opis

Radisson Blu Resort Maldivi (spletna stran), je luksuzno letovišče s petimi zvezdicami, ki je odprlo svoja vrata v marcu 2020 in se nahaja v slikovitem atolu Južni Ari v Indijskem oceanu. To letovišče je prava oaza razkošja in udobja za pare in družine, ki si želijo nepozabnih počitnic na rajskih obalah.

Značilnosti tega letovišča je njegova odlična dostopnost. Gostje se lahko do tega rajskega kraja pripeljejo z udobnim 30-minutnim letom s hidroplanom iz glavnega mednarodnega letališča Velana ali pa z notranjim letom, ki pristane na letališču Maamigili. Sledi hitra 15-minutna vožnja s čolnom do letovišča. Ta brezhiben prevozni sistem zagotavlja, da gostje hitro in udobno prispejo do svojega raja na zemlji.

Radisson Blu Resort Maldivi ponuja 128 ekskluzivnih vil, vključno z družinskimi vilami in vrhunskimi vilami nad vodo. Vsaka vila je popolnoma opremljena in združuje eleganten sodobni dizajn s pristnim maldivskim vzdušjem. Z vseh vil se odpira čudovit razgled na neskončni Indijski ocean, ki bo jemal dih. Poleg tega pa vse vile ponujajo tudi zasebne bazene, kjer si lahko gostje privoščijo sproščujoče trenutke v zasebnosti.

Letovišče poleg razkošnih nastanitev nudi tudi bogato paleto aktivnosti in storitev, vključno s potapljanjem in snorklanjem, raziskovanjem lokalnih otokov, uživanjem v lokalni kulinariki, sprostitvijo v wellness centru in raznovrstnimi vodnimi športi. Po aktivnostih si gostje lahko privoščijo trenutke sprostitve ob kozarcu šampanjca v zasebnem bazenu svoje vile in si izmenjujejo najljubše spomine, ki vključujejo tudi oglede koralnih grebenov pri Fenfushi.

Dnevi na plaži se prelevijo v nepozabne noči z raznovrstno ponudbo restavracij, ki strežejo tako lokalne kot globalne specialitete. Za tiste, ki želijo ostati ob vodi, je na voljo naročilo pijač ob bazenu ali obisk plažnega bara z osupljivimi razgledi. Po sproščujoči masaži v Blu Spa ali po osvežujoči joga seansi v Paviljonu za jogo, se gostje lahko prepustijo popoldanskim družabnim igram s svojo družino.

Included/Excluded

Tour Plan

Zemljevid

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Dodaj odgovor

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login