Zgodbe

Sun Siyam Iru Fushi Resort Maldivi

Sun Siyam Iru Fushi Resort Maldivi

Noonu Atoll

Cena

Max People

1

45min

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Sun Siyam Iru Fushi na Maldivih je izjemna naravna lepota v kombinaciji z vrhunskim luksuzom in storitvami svetovnega razreda. Ta resort s petimi zvezdicami se ponaša s prostornimi vilami na plaži in ob vodi, mnoge z jacuzzijem in zasebnimi bazeni, ter ekskluzivnimi VIP umiki, nagrajenim razkošnim zdraviliščem, 14 restavracijami na najvišji ravni, vključno z otroškim bifejem za večerjo in igriščem, ter vinskim trezorjem, ki poskrbi tudi za najbolj pronicljiv enofil omedlel. Na voljo sta 2 bazena, vodni športi in potapljaški center PADI, podvodni park v laguni, veliko otrokom prijaznih vsebin in dejavnosti ter hišni greben z bogatim morskim življenjem – niti dva dneva nista enaka.

Glavno mesto Malé, kjer se nahaja mednarodno letališče Velana, je oddaljeno le 45 minut vožnje s hidroplanom.  Med čakanjem na klic za vkrcanje na hidroplan vam resort da na uporabo svoj privatni lounge. Predstavniki The Sun Siyam Iru Fushi so na voljo tudi na letališkem okencu za prihode številka 21 ali 22, 24 ur na dan.

Sun Siyam Iru Fushi ima na voljo 221 luksuznih namestitvenih možnosti, vključno s 3 ekskluzivnimi zatočišči, pripravljenimi, da vas sprejmejo za prijeten vikend, teden ali celo dlje. Pri hotelski znamki gre predvsem za občutek prestižnega bivanja. V sobah se boste na primer počutili kot aristokrat. So prostorne in strokovno urejene z visokokakovostnim pohištvom in dodatki od verande do napol odprte kopalnice. Ni presenetljivo, da imajo tukaj vsi gostje radi svoje sobe. Vse vile imajo brezplačno oskrbo 24/7, tako da se lahko sprostite v svojem zasebnem bazenu in občudujete razgled, ne da bi morali premakniti mišico. Vse nastanitvene enote imajo prostore za sedenje, prostorne kopalnice in zasebne terase. Kljub temu je izbira med veliko. Stran z glavnim pomolom je bolj obljudena kot druga, s hidroplani in čolni.

Ta resort se lahko pohvali z veliko zbirko vin v francoski restavraciji na vodi in enkratnim umetno narejenim domačim koralnim grebenom.

Cena

€€€

Oddaljenost od Male

45 min

Vrsta transporta

Seaplane

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login