Izkusite najnovejšo novost turizma, ki vključuje domačine na Maldivih!

Doživetje Maldivov je sanje mnogih popotnikov po vsem svetu. Nenehno rastoča industrija ima številne novosti, ki se izvajajo, da bi poskrbele za vse razrede dopustnikov. V zvezi s tem je Ministrstvo za turizem uvedlo Home Stay Tourism na Maldivih!

Domače bivanje bo turistom omogočilo, da ostanejo pri domačinih in dobijo najboljšo priložnost, da iz prve roke doživijo lokalno kulturo na Maldivih, hkrati pa uživajo v čudovitem tropskem okolju. Raziskovanja v tropskem raju so neskončna.

Predstavitev novega Home Stay Tourisma je bila ustanovljena na tiskovni konferenci, ki je potekala 29. decembra, na kateri so namestnika ministra za turizem Adama Riza spremljali višji direktor politike, Ibrahim Farhad, višji direktor politike, Mohamed Khussan in višji izvršni direktor, Ali Razzan.

Adam Riza je v govoru na konferenci izpostavil naraščajoče potrebe turistične industrije v državi ter izrazil veselje nad novostjo in pomenom domačinov v turistični industriji. Adam je v nadaljevanju poudaril fleksibilnost za turiste s storitvijo Home Stay, ki skrbi za vse kategorije turistov.

Poleg tega je Mohamed Khussan izjavil, da bo glavni poudarek Home Stay na zagotavljanju priročnih storitev registracije za vse, ki ustanavljajo novo podjetje. Khussan je tudi poudaril, da se bodo pri izdaji registracij upoštevale kazenske evidence lastnikov gostišč, uvedeno pa bo tudi zavarovanje odgovornosti za zaščito obiskovalcev in lastnikov nepremičnin.