Only BLU – največja podvodna restavracija na Maldivih!

Odprta je največja podvodna restavracija na Maldivih, Only BLU at OBLU SELECT Lobiligi.

Obkrožena z eksotičnimi modrimi odtenki in živahnim tokom morskega življenja je ta globokomorska restavracija edinstven način povezovanja z naravo in bližnjimi. Ko se spustite v to očarljivo restavracijo v obliki podkve, odprta kuhinja prikazuje mojstrstvo naših kuharjev. Namestite se za eno od miz pri oknu in uživajte v neposrednem pogledu na sijajni koralni greben otoka Lobigili. Ob prihodu vam postrežemo s kozarcem penečega vina za dobrodošlico, sledi pa izbor najboljših toplih in hladnih predjedi. Postregli vam jih bodo kar na tristopenjskem zložljivem krožniku. Uživajte v brezhibnih sodobnih gurmanskih jedeh in dekadentnih sladicah s kombinacijo rdečih in belih vin, piva in pijač.

Only BLU pripravlja menije s tremi hodi po sistemu Prix Fixe z možnostjo izbire mesnega, morskega ali vegetarijanskega menija.

V načrt Lobi je med bivanjem z najmanj štirimi nočitvami v letovišču vključeno eno brezplačno doživetje fine dining à la carte v Only BLU na gosta.

OBLU SELECT Lobigili je zatočišče samo za odrasle. Lobigili v prevodu iz dhivehija pomeni “Otok ljubezni”. Otok Lobigili z 68 živahnimi elegantnimi vilami na plaži in nad vodo je idealen za umirjen oddih. Romantiko je tu čutiti v zraku. Idilični tropski razgledi, ki jih dopolnjujejo stilsko oblikovani prostori, ustvarjajo občutek osamljenosti in odročnosti. Prebivalci OBLU SELECT Lobigili se lahko sprehodijo tudi do sosednjega otoka Ailafushi in se podajo v drugačen svet očarljivih pogledov, zvokov in kulture.

only blu maldivi

Za več informacij in rezervacije obiščite https://www.coloursofoblu.com/oblu-select-lobigili