Praznujte božič v resortu na Maldivih

božič maldivi

Če ste se naveličali mrzle, mračne zime v Sloveniji, je čas, da uresničite svoje božične sanje na sončnih Maldivih. Predstavljajte si, da zamenjate dež, meglo in hladno vreme za počitnice, ki obljubljajo neskončne bele plaže, kristalno čisto modro morje in vroče, tropsko sonce. Letos razmislite o praznovanju najbolj čarobnega praznika v letu v resnično očarljivem okolju.

Božič v resortu na Maldivih

Božični čas na Maldivih je praznovanje kot nobeno drugo. Maldivi, ki jih pogosto povezujemo z idiličnimi počitnicami, so odlična kulisa za nepozabno božično doživetje. S svojim toplim podnebjem in osupljivo naravno lepoto je idealna destinacija za tiste, ki iščejo pobeg od zimske modrosti. Resorti na Maldivih se potrudijo ustvariti čarobno in praznično vzdušje. Sprejeli vas bodo z božičnmi pesmimi, božičnimi okraski in živo glasbo, ki vas bo potopila v praznično vzdušje. Božični duh prežema zrak in vam omogoča, da doživite veselje sezone v tropskem raju.

Družinam prijazna zabava

Božič je povezan z družino in letovišča na Maldivih to dobro razumejo. Zagotavljajo, da lahko družine skupaj uživajo v nepozabnih počitnicah. Organizirane so posebne aktivnosti in zabava za otroke, zaradi česar je resnično družinam prijazen dogodek. Najmlajši bodo navdušeni, ko bodo vedeli, da jih bo obiskal sam Božiček, prinesel darila in dodal občutek čudesa njihovemu počitniškemu doživetju.

Posebna božična večerja na Maldivih

Vrhunec vašega božičnega praznovanja v letoviščih na Maldivih je posebna božična večerja. Ta izvrstna pojedina je premišljeno pripravljena, da navduši vaše brbončice. Pričakujete lahko prijetno ponudbo tradicionalnih in mednarodnih jedi, ki so vse pripravljene skrbno in s pozornostjo do podrobnosti. To je kulinarično doživetje, ki ga ne boste kmalu pozabili. Seveda ima ta izjemna božična izkušnja na Maldivih svojo ceno. Večerje se namreč začnejo pri 300 $ ali več na osebo in so obvezne oziroma vam jo zaračunajo, če ste med prazniki dol. Čeprav cene morda ne veljajo za “poceni”, je vrednost praznovanja božiča v tako eksotičnem in razkošnem okolju neizmerna.

Hideaway Resort


Za ponudbo po meri nas lahko kontaktirate.