Pulse: delavnica svobodnega potapljanja na Maldivih

Potopite se naravnost v leto 2021, 10. januarja Freedive Kelaa organizira Pulse, delavnico za prosto potapljanje, ki bo omogočila potapljačem na prostem, da izpopolnijo svoje sposobnosti in se poglobijo. Delavnica je zasnovana tako, da se osredotoča na spretnosti, ki jih tečaj prostega potapljanja na 1. ali 2. stopnji običajno nima časa za izboljšanje. Sprostitev, raztezanje za globino in ugotavljanje izenačevalnih težav, ki se razlikujejo posamezno. Pulz bo potekal v Hulhumaleju na Maldivih januarja 2021 v Island Beach House.

Delavnico bodo izvajali Harry Chamas, Charly Stringer in Umair Badheeu.

Harry je trener za prosto potapljanje s sedežem v Dahabu v Egiptu. Harry že 7 let poučuje tečaje in trenira. Ima britanske nacionalne rekorde za brezmejno in spremenljivo težo (120 m in 105 m).

Charly že več kot 4 leta poučuje prosto potapljanje in potapljanje. Letos trenira za tekmovanje v Združenem kraljestvu, medtem ko bo na Maldivih trenirala v toplih vodah atola Haa Alif.

To delavnico organizira Freedive Kelaa, center za usposabljanje in odpravo freedive s sedežem v H.A. Kelaa. Imajo enostaven dostop do globokih voda in različnih potapljaških mest za raziskovanje megafavne bogatih koralnih grebenov. Umair Badheeu je ustanovitelj Freedive Kelaa, kjer trenira dve leti. Letos je prvič nastopil na mednarodni prireditvi v Sharm El Sheiku v Egiptu in dosegel državni rekord v Constant Bi fin (57 m).

Letos februarja bo Freedive kelaa gostil Harryja Chamasa v Kelai, kjer bodo trenirali in trenirali poglobljeno. Omejena mesta so na voljo za trening februarja v Kelaa, informacije so na voljo na freedivepassion.com.

Za več informacij o pulzu sledite https://www.instagram.com/freedive.kelaa/