Zgodbe

Royal Island Resort Maldivi

Royal Island Resort Maldivi

Atol Baa

Price

$117

Duration

Max People

60

Min Age

10+

Reviews

No reviews yet

Opis

Royal Island Resort Maldivi je edinstvena destinacija na otoku Baa Atoll v Maldivih, ki se ponaša s svojo izjemno luksuzno ponudbo. Nahaja se v osrčju Unescovega biosfernega rezervata atola Baa, ki ga odlikuje čudovita narava, nedotaknjena okolica in izjemno bogato podvodno življenje. To letovišče je sanjska destinacija za tiste, ki si želijo nepozabnega oddiha in avanture v raju na Zemlji.

Začenjamo z nastanitvijo. Royal Island Resort ponuja raznolike možnosti bivanja, ki vključujejo bungalove na plaži, vodne bungalove ter razkošne vile. Vse enote so opremljene s sodobno in udobno pohištvom ter nudijo popolno zasebnost. Vsak korak iz vaše nastanitve vas popelje do bele peščene plaže, kjer lahko uživate v sončenju, plavanju v kristalno čistem morju ali romantičnem sprehodu ob obali.

Za ljubitelje podvodnega sveta je potapljaški raj, ki ga ponujajo Maldivi, v Royal Island Resort še posebej osupljiv. Potapljaški center na letovišču vam omogoča, da se potopite v čarobni podvodni svet, kjer boste odkrivali koralne grebene, pisane ribe in eksotično morsko življenje. Izkušeni potapljači in začetniki bodo našli nekaj zase.

Za popolno sprostitev in razvajanje je na voljo razkošen spa center Araamu. Tukaj se lahko prepustite masažam, tretmajem in wellness programom, ki bodo pomagali oživiti vaše telo in duha. Sproščujoče okolje in strokovno osebje vam bosta omogočila, da pozabite na vsakodnevne skrbi.

Kulinarika v Royal Island Resort & Spa je prav tako nepozabna. Na voljo je več restavracij, kjer lahko uživate v okusnih lokalnih in mednarodnih jedeh. Ob sončnem zahodu lahko občudujete čudovit razgled in se prepustite romantičnemu vzdušju ob večerji na plaži.

Poleg tega, da uživate v vodnih športih in potapljanju, se lahko preizkusite tudi v drugih športih, kot so tenis, odbojka na mivki in namizni tenis. Športne aktivnosti so na voljo za vse generacije in interese.

Royal Island Resort je prav tako priljubljena destinacija za poroke in medene tedne. Romantična atmosfera otoka in možnost organizacije čudovitih poročnih obredov na plaži ga delajo idealno izbiro za sklenitev večne ljubezni.

Vse to je le majhen delček tega, kar vam ponuja Royal Island Resort & Spa na Maldivih. Ta destinacija je resnično raj na Zemlji, kjer se lahko znebite vsakodnevnih skrbi, se povežete z naravo in ustvarite nepozabne spomine. Ne glede na to, ali iščete mirno sprostitev ali razburljive dogodivščine, vam bo Royal Island Resort Maldivi (spletna stran) zagotovo ponudil nepozabno izkušnjo.

Included/Excluded

Tour Plan

Zemljevid

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Dodaj odgovor

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login