Zgodbe

Velassaru Resort Maldivi

Velassaru Resort Maldivi

Lhaviyani Atol

Cena

17 days

Max People

40

45min

5+

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Opis

Novi resort Fushifaru Maldives s 5 zvezdicami, ki se nahaja na atolu Lhaviyani, je idilično otoško zatočišče z mehkim peskom. Čudoviti otok Fushifaru, odprt oktobra 2017, je dom nenavadne pokrajine nad in pod vodno gladino. Z "Fushi", ki pomeni "otok" in "Faru", ki pomeni "greben" v Dhivehi, je Fushifaru idealen odraz svojega imena. Če potrebujete malo več kot senzacionalno plažo in udobno posteljo, je to malo sproščeno letovišče morda pravo za vas. Objektov je malo, čeprav je na voljo center vodnih športov, bazen in zdravilišče – toda v resnici se vse vrti okoli plaže.

Fushifaru se nahaja na atolu Lhaviani, ki ima 54 otokov, njegovo glavno mesto pa je Naifaru. Maldivi tradicionalno imenujejo ta kraj "Faadhippolhu" brez dodatka "atol". Letovišče je od letališča Male oddaljeno 35 minut vožnje s hidroplanom in nudi pogled na vašo živahno otoško državo s ptičje perspektive. Fushifaru Maldives ponuja neskončno obljubo pustolovščin, zabave, odkrivanja in miru, vse v eni raznoliki pokrajini.

Združuje najpomembnejši maldivski dizajn s sodobno estetiko, to butično maldivsko elegantno letovišče s 49 vilami na plaži in ob vodi izžareva občutek udobja, a hkrati razkošnega prostora in udobja. Vsaka lesena koča s streho črpa navdih iz svoje lokacije na otoku, od plaže, plaže ob bazenu ali vodne vile; vsak z možnostjo sončnega vzhoda ali zahoda. S preprosto opremljeno notranjostjo ima vsaka od vil kopalnico na prostem z notranjo in zunanjo prho, zasebno verando z jedilnico in osupljivim razgledom na okolico – nekatere vile imajo zasebne bazene.

Ta resort je super za družine, ki želijo biti zraven letališča in prebivati v majhnem otoku.

Cena

€€

Oddaljenost od Male

40 min

Vrsta transporta

Boat

Included/Excluded

Tour Plan

Poglej si še video Resorta

Zemljevid

Calendar & Prices

Morda vas zanima tudi:

Reviews

No reviews yet

Book This Tour

please, select date first

    Oddaj povpraševanje

    Do 12. leta starosti.

    Login