Cocoon resort Maldivi je prejel nagrado Travelers Choice Awards 2022

apartmaji na otoku cocoon maldivi

Cocoon Maldives je prejel nagrado Traveler’s Choice Award 2022, ki jo podeljuje TripAdvisor.

Cocoon Maldivi se je v vseh teh letih izkazal potnikom in jim kljub izjemnim okoliščinam zagotovil izjemna doživetja. Na podlagi celoletnih pregledov na portalu TripAdvisor nagrajenci predstavljajo najljubše destinacije popotnikov po vsem svetu.

“Resnično nam je v čast, da smo se znašli na seznamu zmagovalcev Traveler’s Choice za leto 2022, ki je najvišja nagrada, ki jo priznava TripAdvisor. Ta nagrada predstavlja naše dosledno trdo delo za doseganje brezhibnih storitev za naše goste, kar je naša glavna prednostna naloga. Z našo rastočo blagovno znamko moramo nadaljevati našo pot k odličnosti in strokovnosti. Radi bi se zahvalili vsem našim gostom in naši delavni ekipi za njihovo predanost.” Cocoon Maldives je komentiral.

cocoon resort maldivi

“Čestitke zmagovalcem Tripadvisorjevega izbora potnikov za leto 2022,” je dejala Kanika Soni, glavna komercialistka pri Tripadvisorju. “Nagrade Travelers’ Choice Awards prepoznavajo najboljše v turizmu in gostinstvu po mnenju tistih, ki so najpomembnejši: vaših gostov. Uvrstitev med zmagovalce Travelers’ Choice je vedno težka, a nikoli bolj kot letos, ko smo se izvili iz pandemije. Ne glede na to, ali gre za uporabo nove tehnologije, izvajanje varnostnih ukrepov ali zaposlovanje izjemnega osebja, sem navdušen nad ukrepi, ki ste jih sprejeli, da bi izpolnili nove zahteve potnikov. Spričo težav ste se odlično prilagodili.”

Hotel Cocoon Maldives, ki se nahaja na otoku Ookolhufinolhu na atolu Lhaviyani in je zlahka dostopen s 40-minutnim slikovitim poletom s hidroplanom z mednarodnega letališča Velana, združuje najboljše italijansko oblikovanje z osupljivo naravno lepoto Maldivov. V letovišču s petimi zvezdicami je 150 vil, ki jih je ekskluzivno oblikovalo podjetje Lago, eno najboljših italijanskih oblikovalskih podjetij.