Doživite slastne velikonočne praznike v letovišču Hideaway Beach Resort s kuharskimi dobrotami

Hideaway Beach Resort & Spa and The Signature Collection by Hideaway, je napovedal velikonočni program, ki obljublja nepozabno doživetje za goste. Od 6. do 10. aprila bo letovišče ponujalo vrsto zanimivih dogodkov in aktivnosti za vse starosti. Prepustite se nečemu sladkemu in ustvarite nepozabne spomine z vašimi najdražjimi. Letovišče je navdušeno nad partnerjem s priznanim francoskim slaščikarjem Thomasom Alphonsinejem, ki letos organizira posebne aktivnosti in dobrote v letovišču, katere bodo navdušile ljubitelje čokolade in zadovoljile vse sladke sanje.

Chef Thomas Alphonsine je priznani izvršni slaščičar, ki živi med Parizom, Londonom in Bližnjim vzhodom. Je tudi tehnični svetovalec vodilnega svetovnega proizvajalca visokokakovostnih čokoladnih in kakavovih izdelkov – Barry Callebaut. V restavraciji Matheefaru bo predstavil poseben samopostrežni buffet s temo velikonočne noči, med svojim bivanjem pa bo predstavil sladico Signature Dessert v Meer Baru.

“Navdušeni smo da sodelujemo s kuharskim mojstrom Thomasom Alphonsineom, da bi na Maldive prinesli pravo epikureansko odličnost,” je dejal Christophe Adam, generalni direktor Hideawaya in njene Zbirke podpisov. “In deliti njegovo strast do ustvarjalnih tehnik in vrhunsko kakovost v kulinaričnih umetnosti – kar je filozofija, ki je prisotna po vsem našem letovišču.”

S poudarkom na okusu, teksturi in čistih sestavinah bodo peciva chefa Thomasa Alphonsina ustvarila občutek in izkušnjo, ki vam bo pustila čudovite spomine. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čokolade ali imate raje kaj drugega, je na voljo pecivo, v katerem lahko uživa vsak.

UŽIVAJTE V DNEVNIH DOGODKIH IN VEČERNIH ZABAVAH
Velikonočni program vključuje redne dnevne dogodke in večerne zabave, kot so vesele ure, učenje potapljanja, skupinsko kajakaštvo, balinanje, večeri DJ-jev in nastopi skupin v živo. Gostje bodite aktivni, nato pa preplešite celo noč in uživajte v prazničnem vzdušju.

SPROSTITE SE IN SE POMLADITE S Hideaway Spa & Wellness
Hideaway Spa & Wellness bo v velikonočnem programu ponujal edinstvena doživetja. Gostje si lahko med bivanjem v tem času privoščijo tečaj masaže, meditacijo in negovanje čaker, da se sprostijo in pomladijo.

PRIDRUŽITE SE VELIKONOČNEMU ZAJČKU ZA ZABAVNE DEJAVNOST
Ekipa otroškega kluba Tender Hearts je bila zaposlena z velikonočnim zajčkom, da bi ustvarila zanimiv velikonočni program za mlade goste. Otroci se lahko pridružijo lovu na velikonočna jajčka, se udeležijo barvanja jajc, Zumbe in sejma s stojnicami z igrami, pijačo in prigrizki ter se zabavajo ob sklepanju novih prijateljstev.

SKOČITE V VELIKONOČNI DUH S Hideaway
Hideaway ali njegova Signature Collection je popoln kraj za praznovanje velike noči in ustvarjanje sladkih in nepozabnih spominov, ki vam bodo ostali za vse življenje. Velikonočni program letovišča je dogodek za vse goste, ki iščejo nepozabno počitniško doživetje. S poudarkom na okusu, teksturi in čistih sestavinah letovišče obljublja, da bo ponudilo najboljšo luksuzno počitniško izkušnjo na Maldivih med velikonočnimi prazniki in po njih.

                              Pridružite se kuharju Thomasu Alphonsinu in velikonočnemu zajčku na razburljivem in zabave polnem festivalu čokolade na Maldivih.