Praznujte svetovno prvenstvo z nogometnim kampom v Lily Beach Resort & Spa by Marcel Gurk

Lily Beach Resort - Moji Maldivi

Svetovno nogometno prvenstvo 2022 je tik pred vrati – živahni nogometni dogodek se bo začel novembra letos. V počastitev svetovnega prvenstva bo v letovišču Lily Beach Resort & Spa na Maldivih potekal nogometni tabor. Na njem se bodo gostje lahko od najboljših naučili nekaj trikov v prostem slogu in opravili tudi nekaj nogometnih treningov. Letovišče bo oktobra letos gostilo večkratnega Guinnessovega rekorderja v nogometu prostega sloga Marcela Gurka. Nemški zvezdnik nogometnega prostega sloga bo en teden vodil delavnice v premium all-inclusive letovišču na Maldivih – poleg tega se bo predajal maldivskemu soncu in gostoljubju ter živel Lily Life.

Med Marcelovim bivanjem v resortu na Maldivih bo v okviru dogodka World Cup Football Camp gostom nudil lekcije in delavnice ter delil nekaj svojih profesionalnih nasvetov. Gostje bodo lahko uživali v njegovi brezplačni petdnevni nogometnem kampu prostega sloga, na zahtevo pa se bodo lahko proti plačilu odločili tudi za zasebne ure. Prav tako bo imel 2-dnevni tečaj nogometnega treninga, ki bo posebej izbran iz njegovih številnih podobnih kampov, ki jih izvaja po vsem svetu. V času svojega bivanja bo za goste pripravil tudi dve predstavi nogometnega prostega sloga in prikazal najboljše trike, vredne Guinnessovih rekordov. Poleg tega bodo skupaj z njim in drugimi nogometnimi navdušenci na otoku potekale tudi zabavne nogometne tekme, na katerih se boste poleg učenja trikov lahko tudi razgibali in pokurili nekaj kalorij po okusni hrani v letovišču.

Reosrt na Maldihi ima veliko ponudbo hrane in pijače; v tem obdobju le za omejen čas ponujal posebne pijače in hrano glavnih ekip, ki tekmujejo na svetovnem prvenstvu. Poleg tega bodo gostje, ki se bodo pridružili nogometnemu dogodku, dobili odlične dobrote ter druge nagrade, ki bodo na voljo ob zmagi v posebnih igrah, ki bodo potekale vsak dan po treningih. Prav tako je načrtovano, da bo v tem obdobju na voljo tudi poslikava obraza, tako da bodo gostje lahko predstavili svojo najljubšo ekipo z zabavno poslikavo obraza. Letovišče poziva vse goste, ki bivajo v tem obdobju, da se vključijo v zabavo in s seboj prinesejo in ponosno nosijo dres svoje najljubše ekipe svetovnega pokala, prav tako pa naj s seboj prinesejo zabaven kostum, ki ga bodo nosili na letni paradi za noč čarovnic, ki bo 31. oktobra. Tudi Marcel se bo pridružil praznovanju noči čarovnic in letos prinesel svoj edinstven kostum.

Oglejte si razburljiv videoposnetek, ki ga je letovišče posnelo z njim, da bi predstavilo nogomet v prostem slogu na Maldivih na plaži Lily Beach Resort.

Marcel Gurk je aktualni nemški nogometni prvak v prostem slogu, uspešen avtor knjig, lastnik 10 Guinnessovih rekordov in eden najboljših nogometnih freestylerjev na svetu. V tekmovanju Das Supertalent se je uvrstil v polfinale, kot nogometni freestyler in zvezda družbenih medijev pa potuje po svetu in navdušuje občinstvo s svojimi izjemnimi triki.

Desislav Gospodinov, direktor prodaje in trženja v podjetju Lily Beach resort, je povedal: “Po več uspešnih sodelovanjih z njim in odličnih odzivih gostov, ki so ustvarili nepozabno izkušnjo za njihove otroke in njih same, smo vedeli, da moramo ponovno pripeljati njega in njegovo ekipo. V času noči čarovnic je prihod nekoga, kot je Marcel, velika priložnost za naše goste, da se od enega najboljših freestylerjev na svetu naučijo nečesa novega. Ta vznemirljiva dejavnost, ki se odvija hkrati s praznovanjem svetovnega prvenstva in vaših najljubših ekip, bo zagotovo vrhunec za naše goste vseh starosti v tem obdobju šolskih počitnic (v Evropi). Bo pa tudi priložnost za nekatere naše goste ponavljalce, ki so tabor doživeli že prej, da ponovno pridejo in pokažejo, koliko so se izboljšali.”

Lily Beach Resort - Moji Maldivi

Marcel bo na plaži Lily Beach na voljo od 22. do 31. oktobra 2022, ravno pravočasno, da boste lahko uživali v praznovanju noči čarovnic v letovišču. Kot pravi Marcel: “Vse, kar potrebujete, je žoga,” zato se med temi počitnicami odpravite na plažo Lily Beach in se zabavajte.

Lily beach resort bo predstavljal tudi na svojih družabnih omrežjih – po otoku bo izvajal nogometne trike prostega sloga.

Če želite izvedeti več o nogometnem taboru svetovnega prvenstva, ki bo oktobra letos potekal v letovišču Lily Beach resort Maldivi, in rezervirati bivanje v letovišču, pošljite e-pošto na naslov: reservations@lilybeachmaldives.com.