Mohamed Suhail imenovan za direktorja kadrovske službe v letovišču Brennia Kottefaru Maldivi

Mohamed Shuhail je imenovan za direktorja kadrovske službe v novem in prihajajočem otoškem letovišču Brennia Kottefaru na atolu Raa na Maldivih. Shuhail je diplomiral na Univerzi v Sunderlandu iz mednarodnega turizma in gostinskega menedžmenta. Pred prihodom v družino Brennia opravljal pomembne funkcije vResortih.

Shuhail je vedno gojil strast do turistične industrije, vendar je zaradi določil prej delal v nacionalnih službah Maldivov. “Takoj po šoli sem se vpisal na hotelsko šolo, da bi gradil svojo kariero na tem področju. Toda zaradi svoje višine sem se moral pridružiti MNDF, saj je obstajala obvezna vezanost na služenje vladi. Tako sem moral zapustiti hotelsko šolo. Ko pa sem končal 21 let v državni službi, sem ponovno razmišljal o tem, da bi se pridružil temu področju”

Na vprašanje o svojem največjem osebnem uspehu je Shuhail odgovoril: “Moj največji osebni uspeh je, da sem lahko izkušnje in usposabljanje, ki sem jih pridobil med službovanjem v državni upravi, uporabil v tej panogi. Že med študijem sem se naučil, da ni pomembna le usposobljenost, temveč tudi izkušnje, ki nam omogočajo, da uporabimo to, kar študiramo. V kratkem času sem dosegel mejnik v svoji karieri in v svoji karieri zasedam najvišji položaj v kadrovski službi.”

Ob koncu je poudaril tudi svoj nasvet mlajšim generacijam, ki si želijo delati v maldivski turistični industriji: “Svetoval bi jim, naj se pridružijo resortom na Maldivih, ki imajo pretežno lokalno vodstvo. Moje izkušnje kažejo, da v resortih, ki vključujejo več domačinov, ustvarjajo želje za mlade in so zgled mlajšim domačinom. Tudi zdaj iščemo mlado, energično in usposobljeno lokalno osebje, da bi jim dali pridih Brennie. Začeli smo graditi močno lokalno ekipo, ki lahko začne novo poglavje v tej panogi. Prav tako spodbujamo več žensk, da se pridružijo družbi Brennia Resort. Želimo, da bi ustvarili okolje v katerem je ženska moč enako pomembna kot moška. Brennia Kottefaru Maldivi bo v bližnji prihodnosti najboljša izbira za domačine.”