Moji Maldivi udeležili SBC druženja v Portorožu

sbc mojimaldivi

Agencija Moji Maldivi (South East Europe Marketing d.o.o.) so se s tem letom včlanili v enega izmed najuspesnejših klubov Slovenije – SBC mladi. Slovenian Business Club (SBC) združuje slovenske podjetnike in jim pomaga pri uresničevanju svojih ciljev.

“SBC Klub slovenskih podjetnikov je nastal leta 2014 in združuje 450 članov (november 2023), ki poslujejo nadpovprečno uspešno in so do poslovnih rezultatov prišli z lastno idejo ali kot nasledniki družinskih podjetij in z lastnim trudom. Ta skupina podjetij ustvarja več kot 22.000 delovnih mest in ima povprečno dodano vrednost na zaposlenega več kot 63.000 evrov (19 % več kot povprečje slovenskega gospodarstva). Člani imajo skupaj 7,2 milijarde evrov čistih prihodkov od prodaje (6,3 % celotnega gospodarstva), skupna vrednost njihovega kapitala je 2,4 milijarde evrov” povzeto iz spletni strani SBC.

Veseli nas, da smo lahko tudi mi člani tega kluba. Obenem upamo, da nam bodo v pomoč pri izboljšanju in povečanju kakovosti in storitev za naše stranke.

Foto: Marko Delbello Ocepek