Plavanje z velikani: The Standard, Huruvalhi Maldivi pozdravlja začetek sezone potapljanja z mantami

mante

Potopite se v izjemno manta sezono pri The Standard, Huruvalhi Maldives. Resort 5 zvezdic z vsemi vilami, postavljeno v zibelko v osrčju Unescovega svetovnega biosfernega rezervata, kliče vse željne avanture, da si ogledajo velikanske mante, ki se zbližujejo v ikoničnem zalivu Hanifaru, da bi se posladkale z gosto koncentracijo zooplanktona v eni izmed najbolj nenavadnih naravnih predstav na svetu.

Sezona hranjenja mant na Maldivih, ki doseže vrhunec od maja do oktobra, spremeni ocean okoli zaliva Hanifaru v živahen akvarij z nežnimi velikani, ki lebdijo v čistih vodah, obkroženih s kalejdoskopom tropskih rib. Kot del enkratne izkušnje bodo gostje hotela The Standard, Huruvalhi Maldives, skočili čez valove na hitrem čolnu, preden se bodo potopili v globoko modrino in zaplesali z mantami, ki se zbirajo na stotine.

Sprejmite čarobnost Maldivov s paketom za plavanje z mantami, zasnovanim za ustvarjanje nepozabnega pobega. Ta 5-nočitev od 2575 USD naprej vključuje:

Brezplačen prevoz s hidroplanom za dve osebi.
Vsakodnevni samopostrežni zajtrk v Kuli.
20% popusta na vso ostalo hrano in pijačo.
20% popust na enkratno storitev spa tretmajev.
Pralnica enkrat na teden.
Dnevni “Buzz Break” v kavarni Joos, kjer lahko uživate v neomejeni domači kavi od 14.00 do 17.00.
Brezplačna uporaba opreme za potapljanje z masko, 30-minutni dnevni najem kajaka ali deske za veslanje, prost dostop do telovadnice in športnih objektov ter brezplačna uporaba igrišč za tenis in odbojko na mivki.

Photo: Shadowpalm Tours Maldives

Izkušnja z mantami traja tri ure, vključno s prevozom z ladjo, cena pa je 250 USD neto na osebo, vključno z opremo za potapljanje. Za več informacij nas lahko kontaktirate.


Za več informacij in rezervacijo bivanja nas kontaktirajte