Uradno odprl Joy Island Maldives by The Cocoon Collection

Zbirka Cocoon je napovedala odprtje svoje najnovejše posesti, Joy Island Maldives, ki se je začela s 1. septembrom 2023.

Joy Island avtorja The Cocoon Collection se nahaja na atolu Severni Malé, kjer se nahajajo čudovite plaže, neverjetni koralni grebeni in dih jemajoča pokrajina. Le 40 minut vožnje z gliserjem od mednarodnega letališča Velana je ta čudoviti otok v obliki metulja obdan z belim peskom in turkizno laguno.

Sodoben dizajn letovišča 5 zvezdic odraža barve narave, usklajene s pristnimi vplivi Maldivov. Joy predstavlja užitke, v katerih lahko uživate, pa naj gre za romantičen pobeg, aktivne družinske počitnice ali potapljaško skupino, ki išče podvodno avanturo.

Joy je dom razkošne ponudbe 150 prostornih apartmajev in vil z možnostjo izbire pogleda na sončni vzhod ali zahod ter uživanje v značilnih maldivskih kopalnicah na prostem. Vrhunsko bivanje lahko doživite v apartmaju Joy Beach, ki ponuja 300 m2 razvajajočega udobja v 2 spalnicah, 2 kopalnicah in čudoviti dnevni sobi z zunanjo jedilnico in zasebnim bazenčkom na neverjetni lokaciji ob plaži za najboljše trenutke ob sončnem zahodu. Obedovanje v glavni restavraciji ‘The Market’ predstavlja svetovne okuse z različnimi dnevnimi temami ulične hrane, medtem ko najbolj priljubljene italijanske jedi strežejo v “il Basilico”. Koktajle strežejo v barvitem ambientu restavracije Rainbow, okusni tapasi in paella pa pritegnejo goste v restavraciji Chiringuito na konici otoka.

Vrhunska zdraviliška izkušnja za zdravljenje uma, telesa in duha vas čaka v nadvodnem kopališču Dream Spa, za tiste, ki iščete aktivnosti, pa izjemni PADI center, tenis, veslanje, vodni športi in izleti z ladjo na veličastne okoliške grebene vsakemu gostu zagotavljajo nepozabne počitnice. V celoti nadzorovanem otroškem klubu poskrbijo, da se mlajši gostje veselo zabavajo.


Za več informacij in rezervacijo bivanja nas kontaktirajte