Moji Maldivi na sejmu v Ljubljani

mojimaldivi sejem


Turistična agencija Mojimaldivi se je prvič predstavila na glavnem sejmu turizma v Ljubljani v januarju in smo zelo veseli, da smo imeli tako pozitiven odziv! Naša stojnica je bila obiskana in smo se imeli priložnost predstaviti številnim obiskovalcem. Najlepša hvala vsem, ki ste nas obiskali in se ustavili, da bi izvedeli več o naših ponudbah.

Na sejmu smo imeli priložnost spoznati tudi novo članico naše ekipe, Evo Zorjan. S svojim znanjem in energijo je dodala novo dimenzijo naši ekipi, ki zdaj šteje 3 osebe. Z veseljem vas vabimo, da se obrnete na nas za vse vaše potrebe in želje glede potovanj na Maldive.

Na naši stojnici smo organizirali tudi nagradno igro, kjer smo izžrebali srečne zmagovalce kar na sejmu. Hvala vsem, ki ste sodelovali, in čestitke zmagovalcem!

Sejmi turizma so odlična priložnost za izmenjavo idej, spoznavanje novih destinacij in odkrivanje novih potovanj. Obiskovalci na sejmih lahko izveste najnovejše trende v turizmu, spoznate lokalne in mednarodne ponudnike ter se navdihnete za svoje naslednje dogodivščine. Zakaj obiskati sejem? Ker je to priložnost, da se povežete s strokovnjaki in odkrijete številne možnosti za nepozabna potovanja. In zakaj obiskati Maldive? To rajsko otočje ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje in edinstvene izkušnje, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete čarobnost Maldivov s pomočjo naše agencije!

Zahvaljujemo se vam še enkrat za vaš obisk na naši stojnici in vas vabimo, da nas kontaktirate za vse vaše turistične želje in potrebe. Naša ekipa je tu, da vam pomaga uresničiti vaše sanje o potovanju!


Za več informacij in rezervacijo bivanja nas kontaktirajte