Patricija Pangeršič z družino na Maldive

Patricija Pengeršič

Ena izmed najbolj znanih influencerk je nedavno obiskala Maldive z možem in 9-mesečnim otrokom. Njihovo potovanje je bilo polno čudovitih trenutkov, ki jih je pridno dokumentirala in delila s svojimi sledilci. Bivali so v razkošnih beach vilah v treh različnih resortih. Prvi resort, Furaveri, je znan po svoji osupljivi lokaciji v Onescu Biosferi ter velikih beach vilah. Drugi resort, Villa Park, slovi po svoji velikosti, saj je eden izmed največjih na Maldivih in raznovrstnih aktivnostih in nepozabnih doživetjih za celo družino. Tretji resort, Villa Nautica, pa ponuja sproščujočo atmosfero in je od vseh tre najbolj zraven letališča. Z speadboatom je oddaljen le 15 min in je tako najbolj primeren za družine z malimi otroci.

Maldivi so izjemna destinacija tudi za družine zaradi številnih razlogov. Poleg prečudovitih plaž in turkiznega morja, ki že samo po sebi predstavljata sanjsko okolje za otroke in odrasle, ponujajo Maldivi tudi številne dejavnosti, ki so primerne za vse starosti. Od snorklanja v barvitih koralnih grebenih do ogleda morskih želv in skupnih izletov s čolnom, Maldivi nudijo nepozabne izkušnje za celotno družino. Poleg tega je gostoljubje domačinov izjemno, kar pripomore k prijetnemu vzdušju in sproščenemu dopustu za vse člane družine.

V naši agenciji opažamo vedno večje število družin, ki želi obiskati Maldive. Letos na primer je bilo vsaj 50% strank družin.

Spremljajte Patricijo Pangeršič na Instagramu.


Za več informacij in rezervacijo bivanja nas kontaktirajte