Resorta Hilton Maldives in Conrad Maldives napovedujeta skupno potaplanje s Hilton Experiences

V prvem tovrstnem sodelovanju, Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa, Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi in Conrad Maldives Rangali Island predstavljajo Dive (potapljanje) with Hilton. To je ezonska zbirka različnih potapljaških izkušenj, ki prikazujejo čudeže svetovno znane morske biotske raznovrstnosti arhipelaga na Maldivih.

Morska biologinja, glavna vodnica po grebenih in podvodna fotografinja Jacinta Shackleton bo izvedla dvotedensko delavnico, ki se bo začela od 17. julija do 1. avgusta 2023. To bo zagotovilo veliko priložnosti za goste vseh treh letovišč, da se ji pridružijo na podvodnih izletih. Gospa Shackleton bo gostila tudi pogovore o ohranjanju morja za odrasle in mlade raziskovalce.

Paketi Potapljanje with Hilton na Conrad Maldives vključujejo pet nočitev s petimi potopi za 650 USD++ na osebo, medtem ko sedem nočitev od 920 USD++ na osebo vključuje devet potopov. Luksuzne vile so na voljo že od 950 USD++ na noč in jih je treba rezervirati posebej, ker niso vključene v ceno.


Za več informacij in rezervacijo bivanja nas kontaktirajte.