Villa Nautica Paradise Island: vrata do popolne svobode in ekskluzivnih ugodnosti

Villa Nautica, Maldivi – edinstveno razkošno zatočišče na rajskem otoku. To letovišče, ugnezdeno sredi turkiznih voda neokrnjene lagune, obljublja izjemen pobeg od običajnega vsakdana. Gostji, ki rezervirajo resort preko nas, odklenejo zakladnico ekskluzivnih ugodnosti, ki zagotavljajo, da je njihovo bivanje nič drugega kot čarobno.

Od brezplačnih kulinaričnih doživetij do velikodušnih cen za daljše bivanje se goste razvaja z naslednjimi ekskluzivnimi ugodnostmi:

Brezplačni upgrade obrokov: Bodite popolnoma svobodni in si privoščite brezplačno nadgradnjo obroka s polpenziona na polni penzion.

Izjemna dobrodošlica: ob prihodu vas čaka brezplačna košara sadja in velik izbor čokolad.

Vodne pustolovščine: potopite se lahko v podvodna čudesa z brezplačno opremo za potapljanje.

Šport in dobro počutje: Zagotovljen je dostop do kopenskih športov in dobro opremljena telovadnica.

Ostanite povezani: na voljo vam je brezplačen brezžični internet.

Prilagodljivi prihodi in odhodi: uživajte v udobju zgodnje prijave in pozne odjave, odvisno od razpoložljivosti.

Zajamčena najboljša cena: Zagotavljamo vam najugodnejše cene za resort Villa Nautica Maldivi.

Romantično razvajanje: Pari, ki praznujejo posebne priložnosti, bodo deležni dodatne pozornosti z brezplačnim penečim vinom za goste – tiste, ki bivajo v hiškah na plaži z bazenom in hiškah na vodi. Šampanjec pa čaka na tiste, ki bivajo v apartmajih. Poleg tega so na voljo penina, torte in vino za tiste, ki praznujejo posebne obletnice – obletnica poroke, rojstni dan ..

Resort Villa Nautica – Maldivi zagotavlja nepozabna doživetja za vsakega gosta. Mladoporočenci lahko uživajo v dodatnih romantičnih ugodnostih, družine pa lahko uživajo v brezplačni otroški ponudbi za otroke, mlajše od 12 let. Za tiste, ki iščejo daljši pobeg, vam paket »Ostani dlje za manj« omogoča znižane cene pri bivanju za najmanj 10 noči.


Za več informacij in rezervacijo bivanja nas kontaktirajte